Зовсім скоро відкриє двері наша нова локація в спортивному комплексі “Економіст” на вулиці Антона Цедіка 18. Басейн на 25 метрів і шість доріжок надасть можливість розкритися талантам ваших дітей і підвищити їх спортивні навички.

До сих пір школа пропонувала дітям займатися в дитячих басейнах з невеликою глибиною і короткою дистанцією, чудово створених для початкового навчання дітей з 3 до 11 років. Новий басейн розрахований на те, щоб підвищити навички, поглибити знання дітей і зробити крок до перших спортивних досягнень.

“Тут вже можуть готуватися діти для участі в їх перших серйозних змаганнях. Ми будемо набирати групи з 6 до 12 років, проводити турніри і допомагати дітям в їх перших спортивних кроках”, – повідомляє засновник школи плавання “Н2О” Ігор Соснов.

Басейн на Шулявці – це серйозний крок для розвитку школи “Н2О”. Там створені всі умови для набуття професійних навичок плавання різними стилями. Дистанція дозволить учням розвивати витривалість і вдосконалювати вміння. Крім того, в перспективі їм буде відкритий шлях до участі в більш серйозних змаганнях міського і національного масштабу.

Для запису вже зараз можна звертатися за телефонами на сайті.